Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u ponedeljak, 16. marta, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Ilijina, Košutnjačko brdo, Majdanska, Mlekarska, Moravička, Novice Brašića, Peskarska i Pojilo.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Pajazitovo-kod doma.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Poskurice-kod doma.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Čumić-deo mreže ka groblju i Panjevcu.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034 307 311, 034 335 195.