Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 16. maja, bez struje biti nekoliko naselja u gradu I okolini.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Vojvode Putnika na broju 51 i Kopitarevoj na broju 12.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u naseljima: Cvetojevac ( Sretenovići, Zadruga ), Resnik, Milatovac, Milatovac - Osojak i Jovanovac - donja mahala.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulicama: Branislava Nušića na br 1 do br 24, Nemanjina na br 1 do br 20, Radoja Domanovića na br 37, Tanaska Rajića od br 18 do br 41 i Vojvode Mišića na broju 1 i broju 13.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže i seči rastinja ispod NN mreže, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u naselju Gornja Sabanta - kod doma (mreža prema Prnjavoru i hidroforu).

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Adama Gvozdenovića, Aleksandra Visockog, Dragoslava Milovanovića Deme, Grošnica - Ćava, Grošnica - Vodojaža, Janka Lisjaka, Korabska, Kučajska, Lajkovačka, Ludbreška, Majora Gavrilovića, Milovana Srećkovića, Miluna Grujovića, Pavla Vujisića, Sava Jovanovića i Timočke bune.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Borci - Reka.