Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 13. avgusta, bez struje biti nekoliko naselja okolini i jedna ulica u gradu.

Zbog radova na zameni stubova dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Bošnjane, Viševac, Đurđevo, Sepci, Borci i Donje Jarušice.

Zbog radova na sanaciji stubova dalekovodne mreže, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Lužnice (Vikend naselje i gornji kraj).

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu, u Ulici Marka Čabrića.

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Đuriselo - Mirkovići.

Zbog radova na dalekovodu KG06/3, od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Bošnjanima, Viševcu, Đurđevu, Sepcima, Borcima i Donjim Jarušicama.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.