Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u petak, 6. decembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na opremi u trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Erdeč u ulicama: 13. maja, Aleksandra Ratkovića, Bogoljuba Čukića, Bude Milinkovića, Čedomira Čede Vasovića, Dr Dese Milosavljević, Husinjskih Rudara, Katarine Ivanović, Laze Lazarevića, Miloja Barjaktarevića, Milov. Pavićevića Oskara, Milutina Jovanovića, Partizanskih kurira, Petra Protića, Prvoboračka, Pukovnika Petra M. Lazarevića, Vlade Eleza Crnog, Žanke Stokić i Živomira Bijelića.

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Mironić i Veliki Šenj.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Trska (mreža ka Stoilovićima).

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034 307 311, 034 335 195.