Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 12. juna, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na zameni mernih uređaja, u vremenskom periodu od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Šumadijskog odreda, Potporučnika Govedarice, Visokog Stevana, Drenovački put (u naselju Korićani).

Zbog radova na zameni mernih uređaja, od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Stragari - Gornji Stragari.

Zbog radova na zatezanju nadzemnih NN vodova, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Desimirovac.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima (naselje Beloševac) u ulici Valjevskog odreda, Riječka, Marička.

Zbog radova na opremi unutar trafostanice, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Bogoljuba Krgovića, Crnogorska, Dr Jovana Ristića, Kaćanska, Kajmakčalanska, Kasije Rajičić, Koste Abraševića, Makedonska, Milunke Djurić, Mokranjčeva, Sindjelićeva, Slovenska, Sterijina i Vite Janjića.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Senjačkoj.

Zbog radova na zatezanju NN mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Desimirovac (Gornja mahala, desna strana puta ka Kragujevcu, mreža prema pumpi i školi).

Zbog radova na remontu trafostanice, od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Vučić - donji kraj.

Zbog radova na remontu trafostanici, od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Veliko Krčmare - Kamenjar.

Zbog radova na remontu trafostanice, od 13 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Veliko Krčmare - Kapovac.