Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u utorak, 13. avgusta, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na dalekovodu KG06/11, u vremenu od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu Vučiću - oko Doma i Simićima.

Zbog radova u trafostanici, u vremenu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama: Božidara Maslarića, Cvetna, Franše D Eperea, Mirka Milojkovića, Mladenovačka, Mlavska, Orahovačka, Sime Lozanića, Sime Markovića, Šumadijske divizije, Toze Markovića, Vladimira Rolovića, Živka Pavlovića, Belodrimska, Dobropoljska, Jelene Anžujske, Koste Vojinovića, Majinićke šume, Miloša Zečevića, Milutina Pavlovića, Olimpijska, Pauna Jankovića, Pavla Šenjanina, Pilota Mališića, Šestog puka, Sime Živkovića, Ilije Kikovića, Jovana Mirkovića, Mite Cenića, Todora Čomića, Kralja Uroša i Preobraženjska.

Zbog seče rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u uklicama: Jugoslovenska 2-20, 9.maja 158-178 i Dobojska.

Zbog radova u trafostanici, u vremenu od 9.30 do 11.30 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu Bukorovca (kod doma).

Zbog radova u trafostanici, u vremenu od 10.30 do 11.30 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu Vinjišta (donja mala).