Republički hidrometeorološki zavod izdao je najavu da se do kraja meseca zadržava toplo vreme sa najvišom temperaturom od 30 do 35 stepeni.

U subotu nas očekuje pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža tempratura od 14 do 23, najviša dnevna od 32 do 35 stepeni.

U nedelju pretežno sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, sa većom verovatnoćom na zapadu i jugu zemlje. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža tempratura od 15 do 22, najviša dnevna od 31 do 35 stepeni.

Tokom cele nedelje u celoj zemlji na snazi će biti žuti meteoalarm.

U ponedeljak pretežno sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža tempratura od 16 do 22, najviša dnevna od 31 do 35 stepeni.

U utorak pretežno sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti i ređu pojavu kratkotrajnih pljuskova. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža tempratura od 16 do 22, najviša dnevna od 31 do 35 stepeni.

Prema prognozi od 28. avgusta do 1. septembra sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti ređa pojava kratkotrajnih pljuskovima i grmljavinama uglavnom u brdovito-planinskim predelima.