Studentska organizacija AIESEC prima nove članove, a studenti širom Srbije imaće priliku da se ovog oktobra prijave za članstvo i to u devet  gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu, Pančevu, Kruševcu, Čačku i Subotici.

AIESEC poziva sve zainteresovane studente da se prijave na linku: AIESEC

AIESEC je globalna platforma koja omogućava mladim ljudima da istraže i razviju svoj liderski potencijal i potizivno utiču na društvo. Broji preko 86.000 članova u više od 120 zemlje sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta.  AIESEC ne vrši bilo kakvu vrstu diskriminacije na osnovu etničke pripadnosti, pola, seksualne orijentacije, religije ili nacionalnosti.

- Za 6 meseci, koliko traje iskustvo u timu, studenti imaju priliku da kroz timski rad upoznaju mlade ljude iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije, poručuju iz ove organzacije.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i saradnje sa kompanijama, finansija, ljudskih resursa, kao i kroz projektni menadžment, studentima se pruža prilika da razviju svest o svojim mogućnostima i iskoriste svoj potencijal.

Za više informacija o samoj organizaciji i programima koji su na raspolaganju svim studentima možete pronaći na www.aiesec.org.rs i na zvaničnoj facebook stranici.