Nezaposleni mladi iz Beograda, Kragujevca, Novog Sada, Niša, Leskovca, Prokuplja, Prijepolja,  Kraljeva, Novog Pazara i Kovina ove jeseni imaju priliku da steknu nove lične i poslovne veštine ključne za zaposlenje,  na besplatnim edukativnim radionicama  u okviru programa Coca-Cola podrška mladima. Polaznici će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

Trodnevne radionice namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje. Program vode sertifikovani stručnjaci  sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Uz trodnevne radionice, deo programa se odvija i kroz digitalnu platformu, koja će putem on line predavanja, radionice i brojnu literaturu mladima omogućiti dodatnu edukaciju. 

Svi polaznici po završetku edukacije dobijaju sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Srbija.

Program Coca-Cola podrška mladima se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Pokrenut je u maju 2017. godine, a radionice je do sada pohađalo oko 200 polaznika u Ćupriji, Kraljevu, Smederevskoj Palanci, Aleksincu i Šidu.

Raspored radionica po gradovima, uz druge korisne informacije o programu, nalazi se na sajtu www.coca-colapodrskamladima.