U saradnji sa Agile Humans Beograd, IT akademija Himera pripremila je dvodnevni agilni trening, 30. i 31. januara, Certified Agile and Scrum Master (CASM). Trening će se održati u hotelu Zelengora, Branka Radičevića 22, u Kragujevcu.

Agilne metodologije i agilni menadžment uzimaju sve veći primat kako u IT sektoru, ali i u finansijama, marketingu, HR-u, a poslednjih godina Scrum postaje najrasprostranjeniji agilni okvir, pogotovo u kompanijama koje nastoje da steknu i održe lidersko mesto na brzo promenjivim i sve zahtevnijim tržištima.

Razlog iz kojeg Scrum uspeva da odgovori na potrebe tržišta su njegove karakteristike: fleksibilnost, sposobnost za brze reakcije na promene na tržištu i potrebe klijenata.

Scrum u praksi pokazuje najbolje rezultate u kada se pravi inovativan proizvod, jer smanjuje rizik ulaganja, i višestruko ubrzava process isporuke proizvoda na tržište.

Trening Certified Agile and Scrum Master pruža širu sliku o Agilnom i njegovoj primeni, sveobuhvatan uvid u Scrum okvir, sve Scrum uloge u razvojnom timu, sa posebnim fokusom na kompleksnu ulogu Scrum Mastera.

Ovaj trening je za vas ako:

•             Radite u razvojnom timu i želite da implementirate Scrum

•             Već koristite Scrum u razvojnom timu ali niste sigurni da li ga pravilno primenjujete

•             Imate nedoumice i pitanja koja želite da sistematski da razrešite kroz trening sa iskusnim profesionalcem

•             Kao član razvojnog tima, delimično koristite Scrum, kombinujete ga sa waterfall metodologijom i niste zadovoljni rezultatima

•             Radite na poziciji Scrum Mastera ali nemate formalan sertifikat

•             Zauzimate lidersku poziciju u svojoj kompaniji i želite da naučite sve o agilnom menadžementu, Ili ste na bilo kojoj poziciji iz tradicionalnog menadžmenta i želite da steknete celovit uvid u agilni način upravljanja procesima

•             Zanima vas agilna karijerna putanja i želite da počnete sa temeljnim uvidom u Scrum metodologiju

•             Želite da osnujete agilnu kompaniju i ugradite Scrum i agilnu poslovnu filozofiju u same temelje svoje kompanije

•             Dolazite iz bilo koje industrije (finansije, marketing, sofverskirazvoj, HR ) i želite da ostanete relevantni u sve kompleksnijem i promenjivijim uslovima savremenog poslovanja

•             Želite da radite u IT industriji a niste programer – imate želju da upravljate procesima i budete fasilitator i kouč u Scrum timu

 Nakon završenog kursa, svi polaznici dobijaju međunardno priznati sertifikat Certified Agile and Scrum Master, sertifikujuće kuće Agile Humans.

Inače, predavač je Jasmina Nikolić, osnivač i CEO kompanije Agile Humans, agilni organizacioni diveloper, agilni trener i kouč od 2010. godine.

Jasmina Nikolić je Certified Scrum Professional i Kanban Method professional. Radila je u brojnim industrjiama različitih veličina od startupova do velikih korporacija, u javnom i privatnom sektoru. Poseduje veliko iskustvo u otvorenim treninzima, a prosečna ocena polaznika nakon treninga je 5.0.

Za sve detaljnije informacije možete pogledati na ovom LINK-u.

Detaljnije informacije možete dobiti na sajtu www.himera.rs ili na broj telefona 064/286 60 04.

PROMO