U prostorijama IT akademije „Himera” u Karađorđevoj 15/B, u nedelju 16. juna od 11 do 14 sati, biće održana „Otvorena vrata”, kao sjajna prilika da svi zainteresovani dobiju posebne pogodnosti i popuste.

Tokom letnjih meseci „Himera” organizuje letnju školu programiranja (Osnove HTML5 & CSS3) u trajanju od mesec dana (16 sati), takođe upisuje polaznike i na novi kurs za Angular javascript framework u trajanju od 2 meseca (30 sati).

Upis je u toku, a detaljnije informacije mogu se dobti na: www.himera.rs; ili telefonom na broj 064-286-60-04.

Akademija pruža rad sa predavačima koji imaju veliko radno iskustvo u IT industriji i u nastavi, realan fond časova, kako bi svaki polaznik stekao adekvatno znanje, mogućnost polaganja završnog ispita sa partnerskom ustanovom Visokom Tehničkom Školom Strukovnih studija u Kragujevcu i dobijanje validnog sertifikata priikom zaposlenja.

Prednosti Akademije su broj polaznika (do 10 polaznika po programu) i garantovan rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver.

Kursevi i grupe se adaptiraju i formiraju u skladu sa prijavljenim kandidatima, njihovim brojem i na osnovu početnog znanja koje se određuje na osnovu ulaznih testova po godištima.

PROMO