„Programi podrške (obezbeđivanja sredstava) za pokretanje sopstvenog posla”, tema je treće radionice koja će biti organizovana u četvrtak, 4. aprila, od 10 do 12 sati u velikoj sali Regionalne privredne komore Šumadije u Pomoravlja u Kragujevcu.

Osim trenutno aktuelnih programa za samozapošljavanje učesnicama će biti predstavljene i druge mogućnosti obezbeđivanja sredstava i besplatnih obuka za pripremu dokumentacije za Konkurse. 

I ovog puta radionicu organizuju Udruženje „Žene na prekretnici” iz Beograda i Udruženje „Putokaz Kragujevac”. Ovo je treća u ciklusu radionica u Kragujevcu namenjenih nezaposlenim ženama koje planiraju pokretanje sopstvenog posla. U okviru prvog ovogodišnjeg ciklusa obuka planirano je ukupno 5 radionica.

Predavač je Ivana Đorđević, koordinator iz oblasti privrede i preduzetništva u Regionalnoj agenciji za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja.

Pomoć u realizaciji programa besplatnih obuka pružili su kragujevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje I Regionalna privredna komora u Kragujevcu.

 Za učešće na radionici, koja će biti održana u prostorijama Privredne komore, na petom spratu nekadašnjeg Gradskog doma u Kragujevcu, u četvrtak 4. aprila, od 10 do 12 sati, zainteresovane žene mogu da se prijave mejlom info@zenenaprekretnici.org ili da dođu na obuku u navedenom terminu.