IT akademija Himera, u saradnji sa Agile Humans Beograd,  pripremili su vikend izdanje treninga „Agilno i Scrum za svakog”, u subotu, 21. decembra od 9 do 17 sati.

Trening je namenjen svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji, i nedvosmisleno procene da li je to ono što im treba. Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja.

Ovaj interaktivni kurs je odlična priprema za sve zaposlene u takvim organizacijama bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkuriši za bolje, dinamičnije poslove. A može dobro doći i Scrum Masterima koji nisu imali formalnu obuku ili neko vreme nisu aktivni, a hteli bi da sistematizuju ili osveže znanje.

Pored znanja, sa treninga ćete sa sobom poneti i korisne materijale. Polaznici dobijaju međunarodno priznati sertifikat Sertifikovani Agile i Scrum Praktikant (CASP) Agile Humans.

Cena treninga je 12.000 dinara, a u cenu je uračunato posluženje.

Trening će se održati u prostorijama IT akademije Himera, Karađorđeva 15b. Detaljnije informacije mogu se dobiti na www.himera.rs, ili na broj telefona, 064/286 60 04.

PROMO