IT Akademija Himera u saradnji sa IT Centrom Niš organizuje promo predavanje na temu „Zašto i kako da programiram”. Predavanje će se održati u svečanoj sali Prve tehničke škole u Kragujevcu, u sredu, 26. februara, od 13 sati.

Tog dana IT Akademija Himera daje popust 20% na sve kurseve.

Predavanje će održati dr Slavimir Stošović, a između ostalog biće reči o podacima i informacijama, algoritmima i struktura podataka, o programiranju nekada i danas, o metodama programiranja...

Dr Slavimir Stošović, dipl. inž. el. je profesor na smeru Savremene računarske tehnologije i Komunikacione tehnologije na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Nišu.

Osnivač je i koordinator Samsung apps laboratorije na Visokoj tehničkoj školi, što predstavlja prvi studentski kreativni prostor koji je kompanija Samsung podržala u Evropi. Još od 2011. godine u pomenutoj laboratoriji svakodnevno pomaže studentima da razumeju agilni pristup preduzetništvu, ali i da steknu praktična znanja i veštine iz oblasti razvoja web aplikacija, mobilnih aplikacija, UI/UX dizajna.

Sertifikovani je Scrum Master i Product Owner sa dugogodišnjim iskustvom rukovođenja softverskim timom od 20+ članova. Trudi se da prenese svoja praktična znanja mladima na način na koji je želeo da to čine njegovi profesori u mladosti.

Da podsetimo, upis na kurseve IT akademije Himera je u toku. Sve informacije na o upisu na kurseve mogu se dobiti na broj telefona 064/286 60 04 ili na mail itakademija@himera.rs, ili na sajtu himera.rs.

PROMO