Ako ste se oduvek bili u potrazi za magazinom koji će se baviti isključivo negom kose, vreme je da ta potraga prestane.

Sve o kosi je jedini magazin na našim prostorima koji se bavi isključivo negom kose, prati najnovije trendove i pruža savete kada je zdravlje kose u pitanju.

Svakako je poseban, obzirom da na jednom mestu možete naći odgovore na svako vaše pitanje koje se tiče vaše kose. Ono što je dodatna prednost jeste što će sa vama savete deliti profesionalni frizeri.

Na taj način magazin Sve o kosi, opravda će svoju vodeću poziciju i popularnost koje je stekao za kratko vreme.

Ko čita sve o kosi?

Magazin Sve o kosi namenjen je i ženama i muškarcima i mogu ga čitati svi od 7 do 107 godina.

Posebna prednost jeste što će i muškarci konačno imati jedinstven prostor za sebe i kutak u kom će moći da prate najaktuelnije frizure i trendove i da dobiju savete ukoliko ih muče određeni problemi sa kosom.

Na ovaj način, svaki moderan muškarac biće uvek u trendu i imaće izgrađen dobar imidž i izgled.

S druge strane, za sve one dame koje nemaju vremena da posećuju frizerske salone i modne revije ne bi li se informisale o aktuelnostima, na magazinu Sve o kosi mogu pronaći sve odgovore.

Sve vam je na dohvat ruke na linku sveokosi.com

Kako je sve počelo?

Ovaj online magazin, nastao je u maju 2019. godine i za kratko vreme je postao najčitaniji. Iako je stručan magazin, teme koje pokriva u vezi sa kosom su raznolike. Ono po čemu se izdvojio jesu teme koje se bave frizurama, kozmetikom za kosu, kao što su šamponi za kosu, maske za kosu, ampule za kose, balzami za kosu i serumi za kosu. Osim toga, aktuelne i čitane teme su one koje obrađuju probleme kose, a najčešče su to perut u kosi, opadanje kose, brži rast kose, suva i oštećena kosa.

Zbog toga je podeljen na sledeće kategorije:  

●    Nega kose – ova kategorija je namenjena svima onima koji žele dodatno da se informišu u vezi sa načinom nege kose. Ovde možete naći praktične i korisne savete kako na najbolji način da vaša kosa izgleda i bude zauvek zdrava, lepa i čista. Upoznaćete se sa svim preparatima koji su nephodni u svakodnevnoj nezi kose. Na prvom mestu tu su šamponi za kosu, dalje balzami za kosu, maske, ampule i serumi za kosu. Jednostavno bez ovih preparata vaša kosa ne može biti lepa.

●    Brži rast – ova kategorija tekstova na sajtu bavi se isključivo savetima koji vam mogu biti korisni kada je brži rast kose u pitanju. Na prvom mestu saznaćete kako da uz pomoć šampona vaša kosa može da raste i brže od proseka.

●    Opadanje kose -  problem koji jednako pogađa muškarce i žene tiče se gubitka kose. Svi načini, najbolji tretmani, kao i proizvodi koji mogu da vam pomognu kod ovog problema, jesu inspiracija za sve teme koje se nalaze u ovoj kategoriji.

●    Oštećenja kosa - mnogo je faktora koji utiču na to da kosa postane oštećena. Možda ste nekih svesni, a nekih ne. Upravo u ovoj kategoriji naći ćete sve uzroke koji dovode do oštećenja na kosi, kao i savete kako da vaša kosa ponovo postane zdrava.

●    Frizure – poslednji trendovi u svetu, frizure koje su uvek aktuelne i koje nikada ne izlaze iz mode nalaze se u ovoj kategoriji. Dobićete savete kako da napravite sami frizuru, kako da se ofarbate, kako da izvučete pramenove i sl.

●    Muškarci – iako se mnogima čini da muškarci nemaju baš puno posla oko svoje kose, to nije istina. Naši verni čitaoci su upravo muškarci, koji na našem portalu imaju svoj kutak u kom dobijaju savete u vezi sa proizvodima koje koriste, modernim frizurama i negom kose.

●    Reč poznatih - izuzetno popularna kategorija iz razloga što se ovde nalaze odgovori stručnih lica, tj. frizera. Sve što ste hteli da pitate svog frizera, naći ćete na jednom mestu. Isto tako poznate ličnosti, govoriće o svom načinu nege kose.

Sve o kosi online magazin je zapravo vaš drugi frizer. Ne morate svaki put, za svaki problem da odlazite kod frizera ili da se informišete koja frizura je trenutno aktuelna. Sve što vas bude zanimalo, naći ćete na jednom mestu.

 

PROMO