U Regionalnoj privrednoj komori u Kragujevcu, Udruženje „Žene na prekretnici” iz Beograda i Udruženje „Putokaz Kragujevac” organizuju u petak, 10. maja, završnu radionicu u okviru projekta „Preduzetništvo kao način ekonomkog osnaživanja žena koje su ostale bez posla starosti 45+”.

U period od 11 do 13 časova najpre će Snežana Milisavljević, diplomirani ekonomista i dugogodišnji predavač Biznis start ap centra i Regionalne agencije održaće radionicu „Veštine prezentacije”, odnosno kako na najbolji način predstaviti sebe, proizvod i uslugu koju želite da plasirate na tržište.

Radionica će biti organizovana u velikoj Sali Regionalne privredne komore Šumadije I Pomoravlja, na 5. spratu nekadašnjeg Gradskog doma.

Ovo je peta u nizu radionica organizovanih za nezaposlene žene u okviru projekta „Preduzetništvo kao način ekonomskog osnaživanja žena koje su ostale bez posla starosti 45+”.

Radionicama mogu da prisustvuju i žene koje su zainteresovane da steknu nova znanja i veštine u cilju samozapošljavanja ili osposobljavanja za traženje posla.

Za učešće na radionici, koja će biti održana u prostorijama Privredne komore, na 5. spratu nekadašnjeg Gradskog doma u Kragujevcu, zainteresovane žene mogu da se prijave mejlom info@zenenaprekretnici.org ili da dođu na obuku u navedenom terminu.