Organizacija AIESEC trenutno organizuje novi projekat pod nazivom TEACHnology.

TEACHnology projekat počinje 20. novembra i traje 5 nedelja. Održava se uživo na Ekonomskom fakultetu i u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, ali u zavisnosti od epidemiološke situacije, prilagodiće se format projekta i biće održan online. Učešće na projektu iznosi 2.000 din.

Učešćem na projektu možeš da: stekneš nova poznanstva, čuješ motivacione govore i priče stručnjaka iz oblasti IT-ja, naučiš da radiš u timu, stekneš nova znanja iz neke od oblasti: game development, web design, cyber security, cryptography i kako da ih primenjuješ, poboljšaš svoje networking veštine

Koja je ideja projekta?

Ideja jeste da kroz dve do tri kreativne radionice nedeljno, sa kompanijama i stručnim predavačima iz oblasti IT-ja, srednjoškolce upozna sa osnovama informaciono-komunikacionih tehnologija, razvoju sajtova, web dizajnu i ostalim programerskim veštinama i sve to kroz rad u timovima.

Kako da se prijaviš?

Link za prijavu možete pronaći na ovom LINK-u

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!