Najuspešnijim pojedincima, organizacijama i kompanijama u Skupštini grada Kragujevca uručeno je priznanje Kapetan Miša Anastasijević, za centralnu Srbiju.

Radomir Erić član Gradskog veća za privredu ovo priznanje je dobio za unapređenje poslovnog ambijenta u Šumadiji i Pomoravlju.

Naj žena u biznisu je Tijana Jovanović direktorka Slobodne zone Svilajnac, a nagradu za najbolje usluge dobilo je preduzeće Trnava promet Kragujevac.

Među dobitnicima su kompanije Panasonik iz Svilajnca, Miroslav Nikolić predsednik opštine Knić, dekani Medicinskog i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Vladimir Jakovljević i prof. dr Petar Veselinović.

Najbolji menadžer u javnom sektoru, odlukom žirija je Milan Ćirović direktor Energetike, a za poslovnost i kvalitet usluga JKP Šumadija.

Za novu kulturnu politiku Kragujevca i društvenu odgovornost nagaradu je dobio Miljan Bjeletić član Gradskog veća za kulturu. Među nagrađenima su glumac Milan Lane Gutović, Nevenka Đelić urednica Dopisništva RTS – a i Zlatko Milojević direktor Ustanove kulture Koraci.

Nagrada koja afirmiše nosioce privrednog i društvenog razvoja u različitim oblastima dodeljuje se od 200. godine, u organizaciji Agencije Media Invent, Univeziteta u Novom Sadu, Regionalne privredne komore Vojvodine, a pod pokroviteljstvom privredne komore Srbije, u okviru projekta Put ka uspehu.