Gradonačelnik Nikola Dašić primaće ubuduće Kragujevčane svakog ponedeljka u terminu od 6.30 do 7.30, uz prethodno zakazivanje.

Za prijem kod gradonačelnika zainteresovani građani mogu da se prijave svakog radnog dana od 7.30 do 15.30, na broj telefona 034/306–106 ili putem mejla pitajtegradonacelnika@kg.org.rs. Nakon prijavljivanja Kragujevčani će biti obavešteni o terminu prijema kod gradonačelnika.

Osim sa gradonačelnikom Kragujevčani će moći da zakažu razgovor i kod zamenika gradonačelnika, predsednika Skupštine grada, zamenika predsednika i svih članova Gradskog veća.

Zamenik gradonačelnika Ivica Momčilović primaće građane svakog radnog dana, Nenad Stanišić, član gradskog veća za finansije primaće sugrađane četvrtokm od 9 do 11, a Gordana Damjanović član gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu svakog radnog dana.

Miljan Bjeletić, član gradskog veća za kulturu sa Kragujevčanima će razgovorati svake sred od 10 do 13 sati, Vladimir Maksimović zadužen za kumunalne delatnosti, biće slobodan za razgovor svakog ponedeljka od 10 do 12, Dušan Aleksić, član gradskog veća za obrazovanje ponedeljkom od 10 do 12 sati.

Kragujevčani će sa Damjanom Srejićem (GV za ravnomerni i održiv razvoj sela) moći da razgovaraju svakog utorka od 8 do 9.30, sa Vladimirom Dobiem (za investicije i upravljanje projektima) četvrtkom od 8 do 9.30, Radomirom Erićem (za privredu) svakog radnog dana, Sanjom Tucaković (za lokalnu samoupravu) sredom od 15 do 16 sati, Stefanom Nikezićem (za unapređenje i zaštitu životne sredine) utorkom od 10 do 12 sati, Miroslavom Petrašinovićem (predsednikom Skupštine grada) svakog četvrtka od 9 do 10.30.