IT Akademija Himera, u saradnji sa kompanijama HTEC Group i Transperfect, organizuje drugu meetup konforenciju, koja će se održati u prostorijama Biznis Inovacionog Centra, koji se nalazi na adresi Trg Topolivaca 4, Kragujevac, u subotu, 27. maja, od 10 do 14 sati.

Meetup je namenjen svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija. Takođe, namenjen je osobama koje žele da čuju nešto više o ovoj oblasti, koji su zainterosovani za temu Project Management, ali nisu imali profesionalnog dodira sa ovom oblašću, uz to namenjen je i PM juniorima.

Cilj meet up-a je približiti PM osobama koje žele da postanu Project Menager i osobama koje su već vođe projekta, ali bez osnovnih znanja metoda, tehnika, dobre prakse kao i programskih paketa koji se koriste za agilno upravljanje projektima.

Posetioci će biti u prilici da slušaju sledeće teme, koje su grupisane u četiri osnovne celine:

●            Uvod u project menagement;

●            Agilne metodologije;

●            Metode komunikacije sa primerima;

●            Panel diskusija, pitanja i odgovori.

Teme će sa njima  obrađivati stručnjaci ove oblasti:

★           Vojin Vasiljević Senior Project and Product Manager at  HTEC Group

★           Nemanja Pantić Senior Project Manager at Transperfect

★           Ninko Radenković Senior Project Manager at Transperfect

Broj mesta je ograničen, a prijava je moguća putem LINK-a - prijava.himera.rs

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla itakademija@himera.rs ili na broj telefona 064/286-60-04, naravno za sva pitanja možete nas posetiti na adresi Karađorđeva 15b, Kragujevac.

IT Himera je domaća kompanija koja se bavi edukacijom polaznika svih uzrasta u oblasti informacionih, menadžerskih i grafičkih veština, kao i razvojem informacionih sistema i pružanjem konsultantskih usluga u oblasti informacionih tehnologija.

IT akademija Himera do sada je održala nekoliko obuka iz oblasti project managementa, sertifikovanih treninga, kako samostalno tako i u saradnji sa kompanijom Agile Humans iz Beograda.

 

PROMO