JKP Šumadija obaveštava korisnike gradskog prevoza da će zbog radova u Ulici Dragoslava Srejovića u zoni pružnog prelaza, doći do izmena na linijama 1, 8, 10, 24 i 607.

Naime, od 20. juna do 10. jula vozila će saobraćati izmenjenom trasom na sledećim linijama:

- Linije 1, 8, 10, 24 u smeru A  - vozila  se upućuju iz Lepeničkog bulevara na kružni tok Metro, zatim desno u Ulicu prof. dr Dušana Simića (Južna obilaznica), levo do podvožnjaka, desno u ulicu Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom. U smeru B  vozila će saobraćati istom trasom samo obrnutim redosledom.

- Linija 607 u smeru A - vozila iz Vojislava Kalanovića upućuju se desno u Lepenički bulevar, na kružni tok Metro, desno u Ulicu prof. dr Dušana Simića (Južna obilaznica), levo do podvožnjaka, zatim desno u ulicu Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom. U smeru B vozila će saobraćati istom trasom samo obrnutim redosledom.

Za vreme izmene režima saobraćaja uvode se privremena autobuska stajališta: pre uključenja sa Južne obliaznice na ulicu Dragoslava Srejovića, 50 m pre raskrsnice dvostrano i u Lepeničkom bulevaru, posle raskrsnice sa ulicom Grada Sirena, jednostrano.