Vesti koje su obeležile proteklu sedmicu, od 19. do 25. septembra, u Kragujevcu

Radnici FCA u Kragujevcu na plaćenom odsustvu do 4. oktobra

FCA je u septembru poizvodio automobile samo 8 dana, a montažne trake su i ovoga puta zustavljene zbog slabe potražnje modela fijat 500 L, rečeno je u toj fabrici.

(Vidi LINK)

Sređivan pre 4 godine, a kako izgleda danas most kod Zvezde

Most kod Zvezde koji povezuje Fijat i kragujevačko naselјe Erdeč sa gradom sređivan je pre samo 4 godine. Danas je u takvom stanju da većina građana misli kako nije sređivan decenijama.

(Vidi LINK)

Grad Kragujevac ustupa parcelu za gradnju novog Vatrogasnog doma

Grad Kragujevac ustupiće Republici Srbiji novu parcelu površine 80,33 ara u neposrednoj blizini Šumadija sajma, za izgradnju Vatrogasnog doma.

(Vidi LINK)

Pozorištu za decu Kragujevac 3 nagrade na festivalu u Subotici

Pozorište za decu Kragujevac dobilo je tri nagrade na 28. Međunarodnom festivalu pozorišta za decu u Subotici. Kragujevačko pozorište predstavilo se na ovom festivalu predstavom „Bambi“.

(Vidi LINK)

Radnički osvojio turnir Novi Sad 2021

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili su izuzetno kvalitetan turnir „Novi Sad 2021“, koji je minulog vikenda organizovala Vojvodina.

(Vidi LINK)

Više od 15.000 Kragujevčana primilo treću dozu vakcine protiv kovida 19

Treću dozu vakcine protiv kovida 19 primio je, zaključno sa 20. septembrom, 15.316 Kragujevčanin, pokazuju podaci Instituta za janvo zdravlje Kragujevac. U pitanju je gotovo 10 odsto punoletnih žitelja grada na Lepenici.

(Vidi LINK)