Pevač Đorđe Balašević preživeo je infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi, potvrđeno je agenciji Beta.

- Pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući, rekli su u Institutu.

Balašević je trebalo večaras da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerašnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo...Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo, saopštila je kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića.

- Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra, stoji u saopštenju.