Gradska izborna komisija proglasila je Izbornu listu „Aleksandar Šapić - Pobeda za Kragujevac“ koju je podnela Koalicija „Aleksandar Šapić – Pobeda za Kragujevac“ tako da će na glasačkom listiću na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Kragujevca, 21. juna, biti pod rednim brojem 9.

Lista sa 29 odborničkih kandidata ima 885 validnih potpisa podrške građana. Nosilac ove liste je prof. dr Nedeljko Manojlović.

Srpski patriotski savez prvi put izlazi na lokalne izbore u Kragujevcu. U proteklih osam godina Srpski patritski savez uspešno vodi najrazvijeniju opštinu Novi Beograd, tako da očekujemo rekao je prilikom predaje liste prof. dr Manojlović da Kragujevac bude nešto slično, da se razvija u tom smeru i bude jedan moderan evropski grad.

- Po proglašenju izborne liste Srpski patriotski savez će izložiti svoj program u kome će biti zastupljeni svi segmenti društva u Kragujevcu: obrazovanje, zdravstvo, socijalna zaštita, zaštita ljudskih i manjinskih prava i druge, dodao je prof. dr Manojlović.

Inače, prof. dr Nedeljko Manojlović je član Gradskog veća za obrazovanje u Skupštini grada Kragujevca.