Nacionalne službe za zapošljavanje u Kragujevcu organizuje Sajam zapošljavanja, koji će se održati u četvrtak, 7. novembra, od 11 do 15 sati, u prostorijama Crvenog krsta, Svetozara Markovića 7.

Na Sajmu će učestvovati 20 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 200 novih radnika.

Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima mašinskih i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, zavarivači, metaloglodači, operateri na CNC mašinama, diplomirani mašinski inženjeri različitih smerova). U ponudi su i radna mesta za magacionere, vozače, krojače i šivače, kao i lica elektro struke.

Nezaposlena lica moći će da predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koja će ponuditi: Simens, Trigano prikolice, Kuč company, Fori textil, Berteks tekstil, Yanfeng, DOO Sloga, DOO Aluroll i drugi poslodavci.

Prisutni poslodavci imaće priliku da se predstave nezaposlenim licima, ali i da se bliže upoznaju sa potencijalnim kandidatima. Takođe, sajam zapošljavanja je prilika da se svi učesnici upoznaju sa uslugama i merama koje sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje.