Rukometašice Radničkog su jesenji deo sezone Super rukometne lige završile na osmom mestu. Ambicije kluba su da u drugom delu prvenstva poprave bodovni saldo, položaj na tabeli i budu značajan faktor koji će uticati na tok šampionata.

Zato je su u klubu odlučili da konkurenciju u timu podigne na viši nivo angažovanjem adekvatnih pojačanja. Izbor je pao na mladu i talentovanu, ali sa već podužim superligaškim stažom, Andreu Boner (23) sa kojom je Radnički već duže vreme bio u pregovorima.

Andrea je rukometom počela da se bavi sa deset godina u klubu S.K.B.G., a u karijeri je nastupala i za Železničar, Mladost NP i Crvenu zvezdu iz koje je i došla u Radnički. Igra na poziciji levog beka, a odlikuje je dobra igra u oba pravca, kao i razoran i precizan šut.

Bila je standardni član kadetske i juniorske reprezentacije Srbije za koje je odigrala 14 utakmica, kao i na užem spisku za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

- Veoma sam srećna što imam priliku da budem deo kluba kao što je Radnički, divan kolektiv kao i ekipa. Saigračice su me odlično prihvatile, atmosfera na treninzima je odlična i očekujem da iz tog zajedništva stvorimo timski duh neophodan za ostvarenje dobrih rezultata. Željno očekujem početak drugog dela sezone i uverena sam da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve, iznela je očekivanja po potpisivanju ugovora Andrea Boner.