Nakon razlaza sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Kobiljskim, ostalo je upražnjeno najodgovornije mesto na klupi odbaojkaša Radničkog. OK Radnički potpisao je ugovor sa iskusnim trenerom Željkom Bulatovićem.

Bulatović je trenerskim pozivom počeo da se bavi u rodnom Kraljevu u ekipi Ribnice, a u bogatoj karijeri je predvodio i Partizan, Crvenu zvezdu, kao pomoćni trener selektora ženske reprezentacije Srbije Terzića radio je u Omsku (Rusija), Trgovištu (Rumunija), Voleru (Švajcarska), Dinamu (Rusija), Fenerbahčeu (Turska) i kao prvi trener u Dinamu iz Moskve. Šest godina je bio prvi asistent Igoru Kolakoviću u reprezentaciji Srbije.

- Veoma sam zadovoljan što sam postao trener Radničkog i smatram da ekipa ima kvalitet i potencijal da ostvari zacrtane ambicije, a na nama u stručnom štabu je da sa ljudima iz kluba i igračkim kadrom sprovedemo to u delo. Poslednjih 15 godina Radnički se nalazi u vrhu srpske odbojke i zadovoljstvo je raditi u ovakvom klubu, izjavio je novi šef struke Željko Bulatović.

Novina je i da će pored pomoćnog trenera Nemanje Opačića, stručni štab u narednom periodu pojačati i Aleksa Brđović, sin proslavljenog Dejana Brđovića.