Nakon okončanja saradnje sa Aleksandrom Lintom, rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički 1923 donelo je odluku da brigu o prvom timu poveri treneru omladinske selekcije Dejanu Joksimoviću, koji će predvoditi Crvene do kraja ove takmičarske sezone.

- Kao rođeni Kragujevčanin i čovek koji već duži niz godina brine o mlađim selekcijama kluba sa „Čika Dače”, Joksimović je neko ko vrlo dobro oseća Radnički 1923 kao klub i svestan je njegovog značaja za grad Kragujevac. Zbog toga je rešen da uloži sve svoje trenersko znanje i trud, kako bi Radnički 1923 vratio na pravi put i ustremio ka ga konačnom cilju, a to je Super liga Srbije, stoji na zvaničnom sajtu FK Radnički.

Joksimoviću na ruku ide to što poznaje većinu igračkog kadra. Sa mnogim igračima je imao priliku da sarađuje u mlađim kategorijama kragujevačkog prvoligaša i sigurno je neko ko od njih može da izvuče maksimum.

Takođe, odlučeno je da se stručnom štabu priključe i Dušan Nikolić, jedan od najperspektivnijih kragujevačkih trenera mlađe generacije, i kondicioni trener Aleksandar Ćurčić, koji se vraća u klub nakon kraće epizode u inostranstvu, dok će se o čuvarima mreže i nadalje brinuti Dušan Janković.