FK Radnički 1923 je dan pred odlazak u Antaliju na bazični deo priprema, zvanično je predstavio četvoricu novih igrača. Nakon iskusnog napadača Voje Ubiparipa, opremu kragujevačkog superligaša zadužili su povratnik Nikola Kovačević, potom mladi defanzivac Marko Janković, kao i dvojica doskorašnjih igrača lazarevačke Kolubare LJubiša Pecelj i Miloš Milisavljević.

Vojo Ubiparip je dobro poznato ime svim poznavaocima fudbalskih prilika u Srbiji i regionu i zvanično je bio prvo pojačanje Radničkog. Svoj fudbalski put započeo je u mlađim selekcijama novosadske Vojvodine, i to u generaciji sadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića. Poslednje tri i po sezone iskusni napadač proveo je u Tuzla Sitiju, članu Premijer lige BiH, gde je bio jedan od vodećih igrača i strelaca.

Nikola Kovačević (27) se nakon sedam godina vraća u klub sa “Čika Dače”. Po odlasku iz Kragujevca, ovaj fudbaler sredine terena, koji se podjednako dobro snalazi i na poziciji štopera, igrao je za novosadsku Vojvodinu, subotički Spartak, niški Radnički, Radnik iz Surdulice, Mačvu iz Šapca i Novi Pazar, a imao je i kraći izlet u inostranstvo, u dresu letonskog Spartaksa.

Miloš Milisavljević (29) je vezni igrač ofanzivnih karakteristika, koji je nastupao za brojne superligaške i prvoligaške klubove. Najveći trag ostavio je u lazarevačkoj Kolubari, sa kojom je izborio ulazak u Linglong Tajer Super ligu Srbije, a igrao je i za Rad, TSC, Javor, Inđiju, Metalac itd.

Milisavljevićev klupski saborac iz Kolubare LJubiša Pecelj (28) je svoju igračku karijeru gradio preko Drine, a u srpski fudbal je kročio pre dve godine, kada je po prvi put obukao dres ekipe iz Lazarevca. Usledila je odlična sezona u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, nakon koje je iskusni levi bek odlučio da se vrati u redove Lazarevčana.

Najmlađi u ovom kvartetu novajlija je Marko Janković (21). Mladi desni bek prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, igrao je za beogradski Brodarac i OFK Žarkovo, a u Radnički 1923 stiže na pozajmicu iz novosadskog Proletera.