Fudbalski klub Radnički 1923 počeo je prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2021/22, koja će trajati do subote, 31. jula.

Po prvi put u istoriji kluba prodaja sezonskih ulaznica vršiće se putem interneta, i to na sajtu kompanije „Tiketlajn” (www.ticketline.rs). Svaki kupac sezonske ulaznice na svoj lični mejl dobiće PDF vaučer, koji će ujedno biti i ulaznica za predstojeću utakmicu 2. kola Linglong Tajer Super lige Srbije između fudbalera Radničkog 1923 i subotičkog Spartaka, koja se igra u petak, 23. jula, od 17.30 sati na stadionu „Čika Dača” u Kragujevcu.

Preuzimanje plastificiranih sezonskih ulaznica vršiće se u prostorijama kluba, i to od 4. avgusta, neposredno pred utakmicu 4. kola Linglong Tajer Super lige Srbije Radnički 1923 – Radnik (Surdulica).

Cene sezonskih ulaznica iznose: Istok – 3.500 dinara, Zapad – 3.500 dinara

Za sve one koji nemaju karticu sa kojom mogu obaviti onlajn plaćanje, omogućena je rezervacija/kupovina telefonskim putem na 011/20-30-570 ili rezervisanje putem sajta www.ticketline.rs uz izbor uplate na račun.

Radno vreme kol centra je od ponedeljka do subote od 10 do 18 sati. Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva, a moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije po jedinstvenoj ceni od 500 dinara.

Sva lica koja bilo kojim putem kupuju ulaznice, potrebno je da nakon rezervacije/kupovine automatski pošalju skenirani lični dokument sa fotografijom na mejl adresu office@ticketline.rs ili putem Vibera na broj 065/859-15-97.

Dostava ulaznica se vrši tako što kupci onlajn ulaznica čekiraju polje „dostava”, uz popunjavanje podataka o adresi dostave.

Za one koji rade rezervaciju onlajn ili putem telefona, nakon urađene rezervacije neophodno je da u roku od 24 sata izvrše uplatu na tekući račun.

UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu: 250-1450000795770-82

Prilikom uplate obavezno navesti:

1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina

2) u polje „svrha uplate” upisati SEZONSKA ULAZNICA

3) u polje „primalac” upisati Ticketing d.o.o

4) u polje „poziv na broj” upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica

5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme, molimo vas da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mejl adresu office@ticketline.rs

Prilikom uplate na iznos karata dodati iznos rezervacije 100 dinara i dostave 500 dinara za teritoriju cele Srbije. Za uplate bez iznosa rezervacije i dostave, karte neće biti izdate.

Sve dodatne informacije možete dobiti isključivo pozivom na telefon 011/20-30-570.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca.

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice Linglong Tajer Super lige Srbije koje se igraju na stadionu FK Radnički1923 u Kragujevcu, u sezoni 2021/22.