Tekvodno klub Broj 1 klub učestvovao je sa 13 takmičara na drugom po redu Sparta open u Novom Sadu. Mladi kragujevački sportisti su na ovom turniru osvojili 10 medalja.

Zlatne medalje osvojili su Aleksa Ilić (pionir /10-11/ do 48kg, A klasa), Milan Ilić (pionir /10-11/ do 44kg, A klasa) i Luka Lazić (kadet B klasa, do 45kg)

Srebrne medalje su pripale Urošu Petroviću (pionir /6-7/ do 21kg), Katija Marković (pionir /10-11/ do 52kg) i Stefan Zečević (kadet A +65kg).

Bronazne medalje osvojili su Sara Petrović (pionir /8-9/ do 29kg, A klasa), Đurđa Vidaković (pionir /8-9/ do 33kg, A klasa), Marko Jovanović (kadet, A klasa, do 41kg) i Aleksa Jeremić (kadet B klasa do 41kg)

- S obzirom da je početak školske godine i da je vreme jakih alergija i stomačnog virusa klub je nastupio samo sa trinaestoro dece od kojih su na takmičenju zasijsli posebno braća Ilić. Milan koji je sa povredom u prvih 10 sekundi finalne borbe povređen uspeo ne samo da pobedi protivnika već i sebe. Takođe i njegov brat Aleksa Ilić pored teškoća sa elektronskim sistemom za bodovanje pobedio protivnika, a i sam sistem sa povredom u zadnjim sekundama borbe, ističe Radomir Berbatović, trener kluba.

On je dodao da su i ostali takmičari pokazali veliku borbenost.

Inače, na ovom turniru učestvovalo je 389 takmičara iz 43 kluba iz 8 zemalja.