Svi igrači su dali svoj puni doprinos, no uloga prve violine i rukometaša koji je ove sezone zablistao u punom kapacitetu je zasluženo pripala biseru kragujevačkog rukometa, neuhvatljivom levom krilu i ljubimcu navijača

Miloš Barudžić, levi krilo i ljubimac najvijača Rukometnog kluba Radnički, ostvario je najveći individualni uspeh u dosadašnjoj karijeri ponevši laskavu titulu najboljeg strelca lige sa postignutih 230 golova u 28 utakmica (8,2 prosečno po meču).

Samim tim glasovima trenera je i deo idealne postave Super rukometne lige.

Na svečanosti upriličenoj nakon poslednje utakmice sezone, Barudžiću i ostalim članovima sedmorice veličanstvenih su uručena prigodna priznanja i nagrade za sve pokazano tokom prvenstva.

- Ovo je moj klub, ovo je moj grad i imam posebnu energiju na terenu u dresu Radničkog, samim tim mi je ova nagrada vrlo važna, jer potvrđuje moj trud i zalaganje tokom ove 4 godine u klubu. Zadovoljstvo je moje, ne planiram da stanem i ne razmišljam o kraju. Nagrada za najboljeg strelca lige i mesto u idealnoj postavi je kruna svega što mi se ove godine dogodilo na terenu i van njega, zahvalan sam na tome, izjavio je nakon dobijenog priznanja as Radničkog Miloš Barudžić.

Inače, rukometaši Radničkog su upravo završeni šampionat završili na sedmom mestu, pritom ostvarivši najbolji skor u plej autu, prikazavši najbolji i najdopadljiviji rukomet.