Rukometaši Radničkog su u drugom kolu Arkus lige za muškarce, pretrpeli poraz na gostujućem terenu u Beogradu od ekipe Obilića rezultatom 24:20, poluvreme 14:14, tako da će šansu za osvajanjem novih bodova potražiti u sledećem kolu. Nakon ovog kola, Kragujevčani zauzimaju treće mesto na tabeli sa 2 osvojena boda.

Upozoravao je stručni štab Radničkog da ekipa Obilića, miks iskusnih i mladih, talentovanih igrača može da bude veoma neugodna na svom terenu, ako im se dozvoli da se razmahnu. Kragujevčani su dobro otvorili utakmicu, igralo se gol za gol, diktirali tempo i izmicali za korak vitezovima sa Vračara. Prvu osetnu prednost od 2 gola, Radnički stiče pogotkom Davidovića u 12. minutu (5:7), koju održava sve do 24. minuta i rezultata 11:13. Delovao je šumadijski superligaš samouvereno na terenu, sigurno u odbrani i sa više raznovrsnih rešenja u napadu. U poslednjih par minuta, Obilić je boljom realizacijom uspeo da poravna prednost, tako da se na veliki odmor otišlo nerešenim rezultatom 14:14.

I kada se očekivalo da Radnički u drugom delu igre zaigra još čvršće, usledio je golgeterski post što domaćin oberučke koristi i serijom 4:0 dolazi do velike prednosti (18:14, 37. min). Brzopletim rešenjima u napadu, nisu nikako uspevali da promene rezultat na semaforu, a maler razbija Kasalović nakon 9 minuta drugog poluvremena. Zaigrali su angažovanije gosti, no kao da se neka nervoza uvukla u njihove redove, koja je prouzrokovala niz promašenih šuteva, pa u 45. minutu domaći igrači ponovo imaju plus 4 na svom kontu (21:17). Nerešiva enigma za Kragujevčane u tim trenucima je bio iskusni bek domaćih Sladić, koji je sa par šuteva u neizvesnim završnicama napada uspeo svoj tim da dovede do vrata uspeha. Probali su gostujući igrači sve što je u njihovoj moći, smanjili prednost na dostižnih 2 gola, no večeras im jednostavno nije išlo, a kuriozitet je da je drugo poluvreme bilo izuzetno neefikasno na obe strane, dobio ga je domaćin 10:6. Kako je započeo, najbolji pojedinac meča Sladić je stavio tačku na I i svojim 12. golom postavio konačnih 24:20.

U redovima domaćina najefikasniji je bilo Ilija Sladić sa 12 pogodaka, dok su kod Radničkog najraspoloženiji bili Veljko Davidović i Miloš Barudžić sa po 5 postignutih golova.