Odbojkaški klub Radnički Kragujevac postigao je dogovor o produžetku saradnje sa dvojicom iskusnih igrača, srednjim blokerom Vukom Milutinovićem (28) i primačem servisa Nemanjom Dukićem (37).

U trenutku dok odbojkaška lopta miruje, čelnici Radničkog uveliko kuju planove za narednu takmičarsku sezonu. Prvi i verovatno najznačajniji korak načinjen je produžetkom saradnje sa trenerom Draganom Kobiljskim, a samo par dana kasnije svoju vernost kragujevačkom klubu potvrdili su Vuk Milutinović i Nemanja Dukić, koji će dres Radničkog nositi do kraja naredne sezone.

- Onog trenutka kada sam čuo da je Dragan Kobiljski odlučio da ostane u Kragujevcu, za mene nije bilo dileme oko produžetka ugovora. Mislim da smo tokom ove sezone, koja je naglo prekinuta, uradili dosta dobrih stvari i pokazali da ovaj klub ide u dobrom pravcu. U narednoj sezoni pokušaćemo da odemo korak dalje i iskreno se nadam da će sav naš trud i rad na treninzima pratiti dobri rezultati, poručio je Vuk Milutinović, momak koji vrlo dobro zna kako se osvajaju trofeji.

I iskusni Nemanja Dukić nije imao previše nedoumica kada mu je ponuđen produžetak ugovora. 

- Radnički je stabilan klub sa velikom tradicijom, koji uvek pretenduje na sam vrh tabele. Brzo smo se dogovorili o nastavku saradnje na obostrano zadovoljstvo. Želja svih u klubu je da se naredne sezone aktivno umešamo u borbu za neki od trofeja, istakao je nekadašnji državni reprezentativac.

Da podsetimo, nedavno je i strateg Kragujevčana Dragan Kobiljski produžio ugovor. (Vidi LINK)