Nikita Krug, mladi reprezentativac Rusije, treće je pojačanje Radničkog za predstojeću sezonu u kojoj Kragujevčani gaje visoke ambicije.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak prošao je mlađe reprezentativne selekcije Rusije i činiće udarni centarski tandem sa Nebojšom Toholjem. U Kragujevac dolazi iz redova ruskog prvaka, Dinama iz Moskve, sa kojim je u minuloj sezoni igrao i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prethodno je branio boje Spartaka iz Volgograda sa kojim takođe ima iskustva iz najjačeg evropskog klupskog takmičenja, ali i Kupa Evrope.

- Prošle godine sam bio ovde na probi nedelju dana i svideo mi se sistem rada, kao i bazen i ostali uslovi koji su zaista odlični. Treneri obraćaju pažnju na sve igrače, pomažu im da poprave sve elemente igre i to mi se jako dopada. Došao sam sa namerom da napredujem i postanem što bolji i mislim da će mi u tome pomoći rad sa Urošem Stevanovićem koji je odličan trener. Daću sve od sebe da pomognem ekipi i sebi da postanemo što bolji i da osvojimo što više trofeja, rekao je Krug.

Prethodno su Radnički pojačali Marko Radulović i Miloš Miličić, a sačuvana je i okosnica tima koji je u prethodnoj sezoni osvojio oba trofeja – Regionalnu A2 ligu i Kup Srbije.