Osvojenim bodom na gostovanju ekipi Zemuna, izabranici Dejana Joksimovića okončali su seriju od tri uzastopna poraza u Omladinskoj ligi Srbije. U utakmici koja nije obilovala uzbuđenjima, mreže su ostale netaknute – 0:0.

Mladi kragujevački fudbaleri su i na ovoj utakmici nastupili u oslabljenom sastavu. Aleksandar Petrović se pridružio Andreji Ristiću na listi povređenih igrača, Lazar Miletić je u međuvremenu dobio pozitivan nalaz na koronavirus, dok je Ognjen Lakićević odsustvovao zbog obaveza sa prvim timom.

Nakon fudbalske uspavanke u prvih 45 minuta, Arsenijević je opasnim udarcem sa ivice šesnaesterca u 55. minutu najavio znatno zanimljiviji drugi deo susreta.

Pet minuta kasnije Cakić je mogao da dovede ekipu Zemuna u vođstvo, ali je iz izgledne pozicije šutirao pored gola.

Pokušao je potom i visoki napadač Zemunaca Stevan Nikolić u dva-tri navrata da donese prednost domaćem timu, međutim bez uspeha.

Na drugoj strani, zapretio je Vojinović posle prekida u 81. minutu, ali je i on bio neprecizan.

Najbolju priliku na utakmici propustio je fudbaler Zemuna Nikola Todović u drugom minutu sudijske nadoknade vremena, kada je iznenadnim udarcem sa distance uzdrmao stativu.

Nakon jedanaest odigranih kola u Omladinskoj ligi Srbije, omladinci Radničkog zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa petnaest osvojenih bodova.

Kragujevčani će u sledećem kolu ugostiti vršnjake iz beogradskog Rada.