Vaterpolisti Radničkog očekivano lako izašli su na kraj sa poslednjeplasiranom ekipom Banjice i slavili rezultatom 13:6, zadržavši tako pet bodova prednosti na liderskoj poziciji.

Iako u podmlađenom sastavu, Radnički je bio prejak za mlade Crno-bele. Standardni golmanski tandem Dobožanov-Todorovski zamenili su mladi Milutinović i Virijević, a u sastavu nije bilo ni Jankovića, Toholja, Ukropine, Miličića i Radulovića, umesto kojih su uskočili Vasović, Gavrilović, Tanasijević, Maraš i Poznanović. Tako je Stevanović protivniku suprotstavio praktično juniorski sastav, jer su Rašović i Lukić meč odgledali sa klupe, dok je Krug u igru ušao tek na poluvremenu.

Od samog starta Kragujevčani su nametnuli svoj ritam i prvu četvrtinu dobili sa 5:1. Već tada je bilo jasno u kom će smeru ići utakmica, iako je u narednom periodu bilo 1:1.

Radnički se u trećoj deonici odlepio na šest golova (10:4) i mirno ušao u završnu četvrtinu, u kojoj je uvećao vođstvo do maksimalnih +8 - (13:5).

Najefikasniji bio je Uglješa Panić sa tri gola, a po dva su dodali Branković, Poznanović i Vasović, koliko i Ilić i Šofild na drugoj strani.

Pred Kragujevčanima je konačno mala takmičarska pauza, pred duel sa Crvenom zvezdom, koji je na programu za desetak dana.