Nisu Kragujevčani uspeli da na gostovanju u Kruševcu produže niz trijumfa na startu Linglong Super lige Srbije. Odlična ekipa Napretka bila je nesavladiva prepreka za igrače trenera Vladimira Radenkovića, koji su u većem delu utakmice bili u podređenom položaju, a zabrinjava podatak da za devedeset minuta igre nisu uputili nijedan udarac u okvir protivničkog gola.

Svestan je Vladimir Radenković loše igre njegove ekipe na gostovanju pod Bagdalom, ali je isto tako spreman da učini sve što je u njegovoj moći da se jedno ovako bledo izdanje Crvenih ne ponovi u bliskoj budućnosti.

Istina je da Kruševljani nisu stvorili previše izglednih šansi pred golom Kragujevčana, ali su konstantnim pritiskom naterali odbranu Radničkog 1923 na grešku.

- Ušli smo u utakmicu prilično bojažljivo. Dopustili smo protivniku da napravi pritisak i uvede nas u kontraritam, tako da je to prvo poluvreme svakako za zaborav sa naše strane. Što se tiče primljenog gola, verovatno je loš tajming izmene doprineo toj situaciji. Nakon primljenog gola imali smo neku vrstu prividne inicijative, koja je više posledica psihološke situacije u datom momentu. Sve u svemu, nastojaćemo da iz ovog poraza izvučemo pouke kako bismo se što bolje pripremili za narednu utakmicu protiv Radnika na našem terenu, rekao je šef struke kragujevačkog superligaša.

U narednom kolu Kragujevčani će u petak, 6. avgusta, od 17.30 ugostiti ekipu Radnika iz Surdulice.