Četvrto kolo Super lige Srbije u fudbalu počinje u Kragujevcu, na stadionu Čika Dača. Ekipa Radničkog, u petak, 6. avgusta, dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice. Utakmica počinje u 17.30.

- Posle poraza u Kruševcu, ekipa se konsolidovala i spremno dočekuje ovaj susret sa namerom da bodovi ostanu na domaćem terenu. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da ispune dozvoljeni kapacitet stadiona i da uživaju u još jednom fudbalskom danu, saopšteno je na zvaničnoj FB stranici Radničkog.

Trener Radenković za utakmicu sa Radnikom neće moći da računa na suspendovanog Stefana Filipovića, a pod znakom pitanja je i nastup iskusnog čuvara mreže Ivana Radoša, koji je na gostovanju u Kruševcu dobio nezgodan udarac i nije trenirao sa ekipom ove sedmice.

Karte za utakmicu 4. kola Linglong Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radnika već su puštene u prodaju, i to po ceni od 200 dinara za istočnu i 300 dinara za zapadnu tribinu. Ulaznice će se prodavati i na sam dan utakmice, na blagajni stadiona Čika Dača, koja počinje sa radom u 14 sati.

Kragujevčani nakon prva tri kola imaju 6 bodova.