Vaterpolisti Radničkog plasirali su se u polufinale plej-ofa Super lige Srbije, pošto su i u revanšu nadigrali niški Nais, ovoga puta na svom bazenu, rezultatom 17:4. Prethodno su Kragujevčani bili ubedljivi i u Nišu (18:6), pa su tako furiozno stigli do naredne runde.

Gost je u egalu bio samo posle tri minuta igre, kada je Trajković postigao izjednačujući pogodak (1:1), ali je nakon toga na drugi gol čekao više od 20 minuta. Za to vreme Radnički je dodao gas i odvojio se na dvocifrenu razliku već početkom drugog poluvremena (11:1).

Tek kada su Kragujevčani otišli na maksimalnih 13 golova viška (14:1), Nišlije su na kratko prekinule seriju rivala od 12 golova, ali je Radnički na kraju ipak slavio sa „plus 13“.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Strahinja Rašović sa pet golova, a pratili su ga Ukropina i Radulović sa po tri.

Radnički se u polufinalu sastaje sa ekipom Šapca, koja je eliminisala Vojvodinu. Polufinalna serija igra se u dve dobijene utakmice, a termini su 12, 15. i eventualno 19. maj.