Fudbaleri kragujevačkog Radničkog na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica zabeležili su skor od 5 pobeda i 2 poraza. Kragujevčani su u tih sedam kola pokazali atraktivnu, lepršavu i efikasnu igru - postigli 18 golova, a primili 11.

Uprkos dobrim igrama i rezultatima, utakmice Crvenih na Čika Dači u proseku prati manje od 1.000 gledalaca.

Na zvaničnom FB nalogu kragujevačkog superligaša postavljen je post sa pitanjem: „Koliko je još pobeda potrebno, pa da ovi momci dobiju podršku kakvu zaista zaslužuju?

- Do kraja jeseni očekuje nas još pet utakmica na Čika Dači. Hajde da se svi zajedno potrudimo da popravimo utisak i pokažemo ovim momcima, koji sa velikim uspehom predstavljaju naš grad i naš klub, da nisu sami i da iza njih stoji armija navijača, ponosnih Kragujevčana koji vole svoj Radnički, stoji u pozivu na društvenim mrežama.

Da podsetimo i šef struke Crvenih Feđa Dudić je na poslednjoj utakmici izrazio nezadovoljstvo malim brojem gledalaca. On je tada rekao da se nada da će u nastavku sezone tribine stadiona Čika Dače biti znatno ispunjenije.

- Nadam se da će ljudi konačno shvatiti da navijač nije onaj ko sedi kod kuće i piše komentare, već onaj ko redovno dolazi na stadion da pruži podršku ekipi, a ja mislim da smo je igrama i rezultatima u prethodom periodu i te kako zaslužili. Nadam se da će se ovaj trend malog broja gledalaca uskoro promeniti i da će već protiv Novog Pazara tribine biti znatno ispunjenije, rekao je Dudić nakon pobeda protiv Voždovca.

Narednu utakmicu fudbaleri Radničkog igraju 26. novembra protiv Novog Pazara.