Legenda Supernova Kragujevac Wild Boarsa, Predrag Šćekić, ubuduće će obavljati ulogu sportskog direktora u najtrofejnijem srpskom klubu američkog fudbala.

Šćekićevo ime utkano je u sve velike uspehe Veprova, pošto je u klubu od 2005. godine, najpre kao igrač, a od 2010. godine paralelno je radio i kao defanzivni koordinator. Bio je i glavni trener juniorskog tima Veprova. On je i dugogodišnji reprezentativac Srbije i jedini igrač koji je na Evropskom prvenstvu u Italiji bio i pozicioni trener. U reprezentaciji Srbije obavljao je i ulogu defanzivnog koordinatora. Više puta je proglašavan i za najboljeg defanzivca srpskog šampionata.

- Šćekić je dugo u klubu i nema sumnje da njegovo iskustvo možemo iskoristiti za podizanje naše organizacije na viši nivo. U novoj ulozi trebalo bi da bude spona između igrača, trenera i uprave i da svojim savetima pomogne mlađim naraštajima da se razvijaju u pravom smeru, rekao je Marko Vujanac, predsednik Divljih veprova.

Nema sumnje da će Šćekićevo ogromno igračko i trenersko iskustvo i poznavanje američkog fudbala biti od velike pomoći devetostrukom šampionu Srbije.