Fudbaleri Radničkog 1923 u jesenjem delu Linglong Super lige Srbije odigrali si 21 utakmicu. Zabeležili su 4 pobede, isto toliko remija i 13 poraza. U dosadašnjem delu prvenstva Radnički je osvojio 16 bodova, koliko je sakupio i Metalac iz Gornjeg Milanovca, ekipa sa kojom Kragujevčani dele superligaški „fenjer”.

Fudbaleri Radničkog 1923 ove jeseni postigli su 20 golova, a primili 41 pogodak. 4 gola postigli su Kragujevčani na gostovanju ekipi TSC-a, što je ujedno i njihovo najefikasnije izdanje u jesenjem delu sezone. 4 gola Crveni su primili u susretima sa TSC-om i Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

Fudbaleri kragujevačkog superligaša u jesenjem delu sezone postigli su čak 3 autogola. Mrežu svog tima tresli su Ognjen Lakićević, Aleksa Damjanac i Momčilo Rašo.

2 uzastopne pobede uspeli su da vežu Šumadinci u dva navrata ove jeseni. Najpre na samom startu sezone, kada su prvo slavili na gostovanju ekipi Mladosti u Lučanima (0:1), da bi potom na svom terenu savladali subotičkim Spartak (3:2). Drugi put im je to pošlo za nogom sredinom jesenjeg dela šampionata, kada su prvo pobedili Voždovac (2:1), a onda i Novi Pazar (2:1).

6 uzastopnih poraza zabeležili su Kragujevčani u periodu između 11. i 16. kola, i to u susretima sa Metalcem, Kolubarom, niškim Radničkim, Vojvodinom, Crvenom zvezdom i ekipom Mladosti iz Lučana.

Čak 11 uzastopnih utakmica fudbaleri Radničkog 1923 nisu osetili slast trijumfa. Poslednji put Crveni su se radovali 22. septembra, kada su u okviru 10. kola na svom terenu savladali ekipu Novog Pazara rezultatom 2:1.

3:2 – Najubedljivija je pobeda kragujevačkog superligaša, ostvarena u susretu sa subotičkim Spartakom na „Čika Dači”. Pored Subotičana, Šumadinci su ove jeseni uspeli da savladaju još i lučansku Mladost (1:0), Voždovac (2:1) i ekipu Novog Pazara (2:1).

1:4 – najubedljiviji je poraz fudbalera Radničkog 1923 u jesenjem delu sezone, pretrpljen na gostovanju ekipi Metalca u utakmici 11. kola.

33 fudbalera dobilo je priliku u prvom timu kragujevačkog superligaša u jesenjem delu Linglong tajer Super lige Srbije. 7 igrača Radničkog 1923 uspelo je da se upiše u listu strelaca ove jeseni. 6 golova postigao je Marko Mirić, najbolji strelac Crvenih u dosadašnjem delu šampionata. 3 asistencije zabeležio je desni bek kragujevačkog superligaša Aleksandar Varjačić.

1 jedanaesterac dosuđen je u korist Radničkog 1923 ove jeseni, i to na gostovanju ekipi TSC-a u Senti, koji je uspešno realizovao najbolji strelac kragujevačkog tima Marko Mirić.

19 utakmica odigrali su Aleksa Damjanac i Veljko Trifunović u Linglong tajer Super ligi Srbije ove jeseni. Damjanac je bio starter na svih devetnaest utakmica, dok je Trifunović 15 puta bio član startne postave, dok je četiri puta priliku dobijao sa klupe.

1.701 minut na terenu je proveo štoper Radničkog 1923 Aleksa Damjanac, igrač sa najvećom minutažom tokom superligaške jeseni. Slede ga Stefan Filipović sa 1.492 i Aleksandar Varjačić sa 1.205 minuta.

52 žuta kartona zaradili su fudbaleri kragujevačkog superligaša ove jeseni. Najviše ih je sakupio Aleksa Damjanac – 7, dok je Uroš Vidović „požuteo” 6 puta. 1 crveni karton zaradili su fudbaleri Radničkog 1923 u jesenjem delu sezone. Dobio ga je Stefan Filipović na utakmici sa Napretkom u Kruševcu.

17 godina i 295 dana imao je Andreja Ristić u trenutku debija za prvi tim Radničkog 1923 na utakmici protiv Crvene zvezde u 15. kolu Linglong tajer Super lige Srbije.