U susretu 11. kola Arkus lige, rukometaši Radničkog su na svom terenu izvojevali i sedmi trijumf u sezoni, savladavši u napetoj završnici ekipu Jugovića iz Kaća rezultatom 31:29, iako rezultat sa poluvremena, 21:13, kao i igra, nije ukazivao na takva dešavanja u finišu duela. Superligaš iz Kragujevca se trenutno nalazi na šestom mestu sa osvojenih 14 bodova.

Svesni su bili igrači Radničkog da trenutna situacija na tabeli, gde gost zauzima poslednje mesto nije pravi odraz stvarnog stanja stvari. Susret je počeo u rezultatskom egalu i početnom ispitivanju snaga. Nakon jedinog vođstva gostiju 0:1 Kragujevčani preuzimaju konce igre u svoje ruke i u 10. minutu preko Barudžića imaju velikih plus 7 na svom kontu (9:2). Moćno je delovao Radnički u tim momentima, odbrana je funkcionisala besprekorno, Jovanović je pored odbranjenog sedmerca skinuo veći broj teških šuteva, a u fazi napada se činilo da mogu da daju gol kad požele. Prednost je i dalje rasla pa u 14. minutu beležimo i prvu dvocifrenu prednost nakon pogotka Stanisavljevića (13:3) koju domaćin održava sve do 28. minuta (20:10). Pred sam kraj ovog dela igre je usledilo blago opuštanje pa se na veliki odmor otišlo rezultatom 21:13.

Na samom startu drugog poluvremena je bilo uočljivo da su igrači Jugovića ušli sa većim žarom i dodatnom energijom u želji da poprave utisak i smanje visoko vođstvo domaćina, koji je čini se opuštenije otvorio drugih 30 minuta.

Gosti su pojačali agresivnost u odbrani, poboljšali realizaciju tako da je u 40. minutu na semaforu stajalo 25:20, što i dalje nije bio znak za alarm. Međitim, malo po malo zahuktali Kaćani smanjuju prvo na 2 gola zaostatka (26:24, 45.min), a nedugo zatim i na minus 1 (27:26, 48.min) golom bivšeg igrača Radničkog Petrovića. Pri tom rezultatu oba rivala nisu iskoristila po 3 napada, a senzaciju je sprečio kapiten Prodanović koji je u svom stilu sa dva pogotka vratio prednost na plus 3 (29:26, 55.min).

Do kraja susreta gosti su još jednom zapretili (30:29, 59.min), no Stanisavljević je golom u poslednjem minutu raspršio sve njihove nade za konačnih 31:29.

Najefikasniji u redovima Radničkog su bili Miloš Barudžić sa 8 i Boško Stanisavljević sa 6 pogodaka, dok je kod gostiju iz Kaća golgeterski najraspoloženiji bio Nikola Kovačević sa 8 postignutih golova.

Naredne subote 10. decembra Radnički putuje u Kostolac na megdan domaćinu, ekipi Rudara u okviru 12. kola Arkus lige.