Policija u Jagodini rasvetlila je razbojništvo u taksiju, krađu dva vozila i dve krađe, uhapsili D A. (2003) iz Jagodine i podneli krivične prijave  protiv dvojice mladića.

Kako se sumnja, D.A.  je, 28. decembra, tražio od taksi vozača prevoz, a potom mu silom i uz pretnju, oteo novac i dva mobilna telefona. Takođe, on se tereti da je iz dva automobila u Jagodini ukrao alat, koji je policija pronašla i vratila vlasnicima.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i dve krađe, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Krivična prijava za razbojništvo  podneta je i protiv  sedamnaestogodišnjeg mladića iz okoline Despotovca i devetnaestogodišnjaka iz Kruševca, za koje se sumnja da su bili sa D.A. u taksi vozilu.

Devetnaestogodišnjak i maloletni mladić se sumnjiče i da su, 5. januara ukrali Fijat Punto ispred bolnice u Ćupriji i 6. januara Jugo 45 sa parkinga u Svilajncu.

Policija je pronašla oba vozila i vratila ih vlasnicima. Protiv njih je podneta i krivična prijava za  krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.