Policija je otkrila laboratoriju za proizvodnju amfetamina, uhapsila tri osobe i zaplenili dva kilograma amfetamina, kilogram ekstazija, 350 grama kokaina i više od 20 kilograma marihuane.

Policija je uhapsila dvojicu Smederevaca L.F. (1999) i M.M. (1999), kao i D.J. (1985) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni L.F. i M.M. se sumnjiče da su kupili oko pola kilograma marihuane od D.J., radi dalje preprodaje. Nakon toga, pretresom stana u Beogradu koji koristi osumnjičeni D.J. pronađena je laboratorija za proizvodnju amfetamina.

Pretresom stana pronađena su i dva kilograma proizvedenog amfetamina, upakovanog u PVC kese i pripremljenog za dalju prodaju, kilogram tableta ekstazija i oko 18 kilograma marihuane, a pretresom druga dva stana koje koristi D.J. policija je pronašla i više od dva kilograma marihuane i 350 grama kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.