Prvo izvlačenje u novom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biće održanou subotu, 15. maja, u 18 sati, uz direktan prenos na prvom programu RTS-a, saopšteno je iz Vlade Srbije.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021”.

Tokom prvog izvlačenja dodeljuje se pet automobila Fijat 500L, kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, a u studiju je trenutno u igri više od milion koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

Iz Vlade su podsetili da je nagradni fond nagradne igre ove godine mnogo veći nego prošle jer u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila Fijat 500L.

Sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.