OGP Glas Srbije i ProGlas u subotu u Topoli organizuju otvorenu tribinu i panel diskusiju čija će teme biti decentralizacija i politička situacija u Srbiji.

Tribina pod nazivom „Decentralizacija Srbije uslovi njenog razvoja i budućnosti“ održaće se u sali bioskopa, a počinje u 17 sati.

Prisutnima će se obratiti čelnici lokalnih pokreta okupljeni u inicijativi Glas Srbije, Dr Žarko Todorović, GG „Najbolje za Pirot“, Dr Miroslav Stojanović GG „Za Kragujevac – Znamo se“, dr Bratislav Čeperković, UG „Vrnjačka inicijativa“, Zoran Jović, UG „I mi se pitamo“ za opštinu Petrovac na Mlavi, Vesna Jerotijević, GG „Glas Srbije Čačak“, Mirko Jevtić, „Novi ljudi bolja Topola“, Aleksandar Todorović, „Topola naša zemlja“ i Aleksandar Glišić, iz Pokreta poljoprivrednika Srbije.

Nakon tribine biće upriličena panel diskusija na kojoj će govoriti osnivači ProGlasa – Biljana Stepanović, novinarka i osnivačica „Nove ekonomije“, Svetlana Bojković, glumica, Dragan Bjelogrlić, glumac i Predrag Popović, novinar i publicista.

Nakon diskusije, kako je najavljeno, Glas Srbije i ProGlas će potpisati sporazum o zajedničkoj borbi za izborne uslove.