Koncert Zdravka Čolića na žalost neće biti održan, kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko Covid-19, već se odlaže za 22. avgust, u 20 sati u „Kneževom arsenalu”.

- Dragi prijatelji, žao mi je što nećemo pjevati u subotu zajedno, budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu, poručio je Zdravko Čolić.

Ulaznice ostaju važeće za novi datum 22. avgust i nije ih potrebno menjati. Za one koji žele da im se vrati novac od kupljenih karata, moći će da ga dobiju od 1. avgusta.

- Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu u jedinstvenom prostoru. Zdravko Čolić deli razočaranje svojih mnogobrojnih fanova. Kao i čitava organizatorska ekipa koja je predano nekoliko meseci radila da se kragujevački spektakl desi i da se obezbede najkvalitetniji uslovi za prvi veliki koncert na otvorenom nakon epidemije Covid-19, saopštili su organizatori.